skip to Main Content

De hoogste kwaliteitseisen binnen de houtsector, altijd WKB-proof én tot wel 25 jaar zekerheid. Gevelelementen met een HOUT100%-keurmerk zijn afkomstig van de beste timmerfabrieken van Nederland. Wij leveren enkel de beste kwaliteit. Bovendien gebruiken wij altijd aantoonbaar duurzaam hout. Wil jij zorgeloze zekerheid en een gezonde planeet? Kies dan voor een HOUT100%-bedrijf! Beter kun je het niet krijgen.

HOUT100%-bedrijven zijn altijd KOMO gecertificeerd

KOMO toetst de juistheid van de toegepaste materialen, de samenstelling van de constructie en het productieproces. Alles wordt kwalitatief getoetst door onafhankelijke controleurs.

Periodiek vinden er onaangekondigde controles plaats bij onze timmerfabrieken om te beoordelen of de kwaliteit van het proces en de producten overeenkomt met hetgeen dat is vastgelegd in de certificatie.

HOUT100%-bedrijven bieden altijd zekerheid

HOUT100% biedt vier zekerheidslabels: productzekerheid, prestatiezekerheid, prestatiezekerheid ook op de bouwkundige aansluitingen én exploitatiezekerheid tot 25 jaar en meer. Uiteraard horen bij deze vier zekerheidslabels strenge kwaliteitsnormen en kwaliteitschecks.

HOUT100%-bedrijven worden altijd gecontroleerd

Echte kwaliteit begint met controle. Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen, voert HOUT100% dan ook vier controles uit verspreid over het gehele bouwproces: een fabriekscheck, een bouwplaatsinspectie, een opleveringscheck en een onderhoudscheck.

HOUT100%-bedrijven kunnen altijd de bouwkwaliteit conform het Bouwbesluit aantonen

Het Bouwbesluit bevat voorschriften voor veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. Alle bouwelementen die onze timmerfabrieken maken moeten aan deze voorschriften voldoen. Het HOUT100%-keurmerk borgt de van toepassing zijnde eisen.

HOUT100%-bedrijven zijn altijd WKB-proof

Kwaliteitsborgers kunnen volledig vertrouwen op het HOUT100%-keurmerk. Ze hoeven niet meer zelf alles te controleren, omdat HOUT100% al vier controles uitvoert tijdens het bouwproces. Kiezen aannemers bij bouwprojecten voor HOUT100%-fabrikanten, dan scheelt hen dat veel risico’s, faalkosten en reparaties. Kortom; kies je voor een timmerfabriek die aangesloten is bij HOUT100% dan voldoe je altijd aan de Wet Kwaliteitsborging (WKB).

HOUT100%-bedrijven werken altijd met aantoonbaar duurzaam hout

HOUT100%-bedrijven zijn zich ervan bewust dat het belangrijk is om duurzame keuzes te maken en de gezondheid van de aarde altijd voorop te zetten. Daarom gebruiken wij enkel aantoonbaar duurzaam hout. HOUT100%-bedrijven zijn in het bezit van FSC-, PEFC- of STIP-certificatie. Al ons hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Samengevat is HOUT100%:
Altijd de hoogst mogelijke kwaliteit
Altijd KOMO gecertificeerd
Altijd zekerheid
Altijd gecontroleerd
Altijd conform het Bouwbesluit
Altijd WKB-proof
Altijd aantoonbaar duurzaam

Benieuwd wat HOUT100% voor jou kan betekenen? Mail naar info@hout100procent.nl.

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.