skip to Main Content

Wij zijn trots op alle medewerkers in de timmerindustrie

Als timmerindustrie hebben wij de afgelopen decennia al veel meegemaakt, maar de huidige situatie is ook voor ons een unieke en zeer bijzondere situatie. Onze overheid roept op om zo veel als mogelijk thuis te werken. Dat zal voor mensen met een kantoorfunctie nog wel lukken, maar alle vrouwen en mannen die in onze industrie op de werkvloer hun werk moeten doen, kunnen dit onmogelijk thuis doen. Ondanks de situatie worden dagelijks nog heel veel prachtige kwalitatief hoogwaardige HOUT100%-producten vervaardigd in de verschillende fabrieken verspreid over het land. Wij hebben veel respect en bewondering voor alle medewerkers in onze industrie. Vanaf onze kant een groot applaus voor de werknemers in de timmerindustrie.

Bedrijven die in de renovatie in bewoonde woningen hun werk moeten doen, hebben het wel lastig. In veel gevallen mogen zij niet bij bewoners over de vloer komen en kunnen zij hun werk dus niet uitvoeren.

Vanuit de markt komen signalen dat de aanvoer van grondstoffen op termijn problematisch zou kunnen worden, omdat in exporterende landen ook grenzen worden gesloten. Dit moet voorkomen worden. Het kan toch niet zo zijn dat als het leven weer normaler gaat worden, na deze Corona-perikelen, dat onvoldoende grondstof beschikbaar is en dat daardoor bedrijven alsnog stil vallen? Ook hier geldt dat mensen niet moeten hamsteren en het belangrijk is dat bedrijven elkaar helpen om zo onze mooie industrie te blijven voorzien van onze basisbehoefte en dat is duurzaam geproduceerd hout.

Als toeleveranciers niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen, zullen zij onze industrie in moeten lichten en waar nodig én mogelijk hulp via collega’s moeten vragen. Laten we tijdens deze bijzondere tijd niet in de traditionele hokjes denken, maar juist overstijgend en samen deze crisis te boven komen.

Anoushka en Taco werken vanaf huis en zijn volop bezig om onze campagne verder voort te zetten en ervoor te zorgen dat wij na deze crisis als HOUT100% nog weer beter zichtbaar zijn voor jullie opdrachtgevers.

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.