skip to Main Content

SGT/HOUT100%-aangeslotenenbijeenkomst 20 november 2019

Met 100% tevredenheid kijken wij terug op onze aangeslotenenbijeenkomst die op 20 november jl. plaatsvond bij De Groot Vroomshoop. Maar liefst 60 procent (52 personen) van de aangeslotenen gaf acte de présence. En dat was niet voor niets.

De Groot Vroomshoop gaf een zeer uitgebreid kijkje in de keuken, Jurrian Knijtijzer (Finch buildings) informeerde de aanwezigen over de duurzame en circulaire oplossingen van Finch Buildings en zijn visie hoe met houtbouw een bijdrage geleverd kan worden om onze planeet leefbaar te houden. Een dag in het kader van duurzaamheid dus.
Naast dit interessante en leerzame gedeelte nam Taco Schoonderwoerd de aangeslotenen mee door de presentatie waarmee hij onze doelgroepen gaat bezoeken om houten HOUT100%-producten te promoten en te informeren over de vele voordelen van houten producten. Dit traject wordt uiteraard ondersteund door een marketingcommunicatiecampagne waarvan Anoushka een tipje van de sluier oplichtte. Daarnaast werden de aanwezigen op de hoogte gebracht van de zeer positieve resultaten van de campagne 2019.

Bij dit nieuwsbericht vindt u een brochure van Finch Buildigings, de presentaties van Taco en Anoushka en een overzicht van de vragen die zijn gesteld na de presentaties.

Productbrochure Finch Buildings Overzicht gestelde vragen
Presentatie Anoushka Presentatie Taco

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.