skip to Main Content

Taco Schoonderwoerd directeur/ambassadeur SGT/HOUT100%

Met ingang van 1 oktober 2019 wordt Taco Schoonderwoerd Directeur/Ambassadeur van SGT/HOUT100%. Hij is zeker geen onbekende binnen de timmerindustrie c.q. bouw. Ruim dertig jaar heeft hij gewerkt bij Adriaan van Erk Timmerfabriek te Bergambacht als directeur.

100% de juiste man op de juiste plek

Taco Schoonderwoerd is blij met zijn benoeming: ‘Een goed HOUT100%-product, geproduceerd door één van de 78 beste timmerfabrieken van Nederland is mooi, duurzaam en gaat een decennia lang mee. Daarin zie ik toekomst en dat wordt vanaf 1 oktober a.s. ook mijn toekomst’.Hij kijkt er naar uit om de naamsbekendheid van HOUT100% onder marktpartijen (woningbouw-verenigingen, aannemers en ontwikkelaars) verder te gaan uitbreiden en partijen te overtuigen van de vele voordelen van het houten HOUT100%-product.Zijn werkzaamheden worden ondersteund met een grote mediacampagne die medio maart al van start is gegaan.

SGT/HOUT100%

HOUT100% is hét kwaliteitsmerk voorhouten toepassingen in de bouw. Stichting Garantie Timmerwerk (SGT) introduceerde op 1 juli 2018 het merk Hout100%. Een merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. En voor de zorgeloze zekerheid van hout als veilig en duurzaam kwaliteitsbouwmateriaal voor houten gevelelementen.

Lees meer gerelateerde berichten

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.