skip to Main Content

Taco Schoonderwoerd directeur/ambassadeur SGT/HOUT100%

Met ingang van 1 oktober 2019 wordt Taco Schoonderwoerd Directeur/Ambassadeur van SGT/HOUT100%. Hij is zeker geen onbekende binnen de timmerindustrie c.q. bouw. Ruim dertig jaar heeft hij gewerkt bij Adriaan van Erk Timmerfabriek te Bergambacht als directeur.

100% de juiste man op de juiste plek

Taco Schoonderwoerd is blij met zijn benoeming: ‘Een goed HOUT100%-product, geproduceerd door één van de 78 beste timmerfabrieken van Nederland is mooi, duurzaam en gaat een decennialangmee. Daarin zie ik toekomst en dat wordt vanaf 1 oktober a.s. ook mijn toekomst’.Hij kijkt er naar uit om de naamsbekendheid van HOUT100% onder marktpartijen (woningbouw-verenigingen, aannemers en ontwikkelaars) verder te gaan uitbreiden en partijen te overtuigen van de vele voordelen van het houten HOUT100%-product.Zijn werkzaamheden worden ondersteund met een grote mediacampagne die medio maart al van start is gegaan.

SGT/HOUT100%

HOUT100% is hét kwaliteitsmerk voorhouten toepassingen in de bouw. Stichting Garantie Timmerwerk (SGT) introduceerdeop 1 juli 2018 het merk Hout100%. Een merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. En voor de zorgeloze zekerheid van hout als veilig en duurzaam kwaliteitsbouwmateriaal voor houten gevelelementen.

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.