skip to Main Content

Even voorstellen: Eric Kouters, de nieuwe directeur van SGT/HOUT100%

SGT/HOUT100% heeft een nieuw gezicht. Eric Kouters vervult vanaf nu de functie van directeur/ambassadeur. Binnenkort zal Kouters zichzelf uitgebreid voorstellen op onze social media kanalen en via een nieuwsbrief. Vandaag geven we alvast een korte introductie.

Eric Kouters is een ware specialist op het gebied van projectmanagement. Als het nieuwe gezicht van HOUT100% gaat Eric namens de SGT-leden marktpartijen bezoeken. Ook in onze marketinguitingen zul je Eric regelmatig voorbij zien komen. Hij gaat ter promotie van HOUT100% onder meer experts interviewen, projecten tonen en inspirerende informatie delen.

Eric volgt Taco Schoonderwoerd op. Taco besloot na een proefperiode van een halfjaar de stap te zetten van interim-directeur naar directeur van de NBvT. Per 1 juli 2021 is hij officieel in dienst getreden als directeur van de NBvT.

Om de SGT/HOUT100% niet zonder directeur te laten zitten, werd besloten dat Taco tot en met december 2021 voor vier uur per week de functie zou blijven waarnemen. Tijdens deze periode kwamen zowel Taco als het bestuur van SGT/HOUT100% tot de conclusie dat beide functies moeilijk te combineren zijn. In goed overleg werd toen besloten op zoek te gaan naar een opvolger. Wij zijn blij te mogen vermelden dat we weer een perfecte kandidaat hebben gevonden: Eric Kouters.

“Ik vind dat het tijd is om te verduurzamen in de bouwwereld”, aldus Eric. “Hout kan hier een grote bijdrage aan leveren. Ik heb mijzelf de uitdaging gegeven om aannemers en architecten te overtuigen van de vele voordelen van hout. Dit is een uitdaging die niet alleen belangrijk is voor mezelf, maar ook voor de toekomst van de wereld. Ik ga mij hier dan ook 100% voor inzetten.”

Lees meer berichten

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.