skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek en Interieurbouw Wondergem

In 1906 richtte de heer De Plaa “Electrische Timmerfabriek firma C. de Plaa & Zonen” op aan de Veerseweg 12 in Middelburg.

In 1971 neemt Willem Wondergem het bedrijf over, en zet het voort onder de naam Timmerfabriek W.P. Wondergem. Er worden met name trappen en kozijnen gemaakt. In 1973 wordt nieuw gebouwd aan de Kleverskerkseweg 67, vlak achter de Veerseweg. In 1979 is het bedrijf uitgebreid met een spuiterij en afmontageloods. In juni 1988 nemen de zonen Charles en John Wondergem het bedrijf.

In 1993 wordt de naam veranderd in Timmerfabriek en Interieurbouw Wondergem B.V.

Timmerfabriek en Interieurbouw Wondergem is een veelzijdig bedrijf, dat vanuit de fabriek aan de Kleverskerkseweg in Middelburg diverse producten levert. Variërend van kozijnen tot receptiebalie, van speelkastelen tot wandkasten en van vitrines tot trappen. In opdracht worden daarnaast ook verbouwings– en onderhoudswerkzaamheden verzorgd.

Alle meubelen en objecten worden in eigen werkplaats gemaakt met behulp van geavanceerde houtbewerkingsmachines. samen met een vast team aan vakmensen levert Wondergem producten van top kwaliteit, die naar keuze onbehandeld, gespoten of gefineerd worden geleverd of ter plaatse worden gemonteerd of afgebouwd.

Onze visie

Interieurbouw en timmerwerken, die beantwoorden aan de vraag van onze opdrachtgevers, zijn onze passie. Iedere medewerker van ons bedrijf zal zich inspannen een mooi product te vervaardigen waarover u tevreden bent. Van ontwerp en advies, tot het maken en plaatsen van de producten.

FSC – PEFC

Met betrekking tot maatschappelijk en verantwoord ondernemen voldoen wij natuurlijk aan de standaarden van onze branche. Zo zijn wij FSC® gecertificeerd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Met verantwoord bosbeheer wordt het leefgebied van planten en dieren gewaarborgd en wordt met respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders gewerkt.
Ook voeren wij het PEFC® certificaat. Het internationale PEFC-Keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor ‘People, Planet & Profit’.

Interieurbouw

We zijn sterk in het maken van verschillende interieuroplossingen. Graag kijken we met u naar de mogelijkheden. Van unieke keukens tot complete inrichtingen.

Timmerwerken

Door ons veelzijdige machinepark kunnen wij alles in eigen huis produceren. U kunt bij ons terecht voor een kozijn, trap tot een complete verbouwing en renovatie.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

Wondergem Timmerfabriek en Interieurbouw
Kleverskerkseweg 67,
4338 PM Middelburg

T. 0118 612 524

E. info@wondergembv.nl
W. wondergembv.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.