fbpx
skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over TimmerSelekt Doornenbal B.V.

Doornenbal begon in 1979 als producten van ramen, deuren, hefschuifpuien en kozijnen. Vanaf de start richt het bedrijf zich op innovatie en ontwikkeling. Dat maakt deze timmerfabriek onderscheidend. Die visie tilde het bedrijf door de jaren heen over alle economische drempels en maakt het uitermate geschikt als partner in het bouwproces. Want TimmerSelekt Doornenbal zoekt graag met de opdrachtgever samen naar ‘maatwerkoplossingen’, in product, houtsoort en in logistiek.

TimmerSelekt Doornenbal: een innovatieve timmerfabriek “volledig FSC en STIP gecertificeerd”en  sterk onderscheidend in de markt. Wij produceren kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, kortom complete houten gevelelementen afgelakt en beglaasd.

BIM

De kracht van BIM is dat alle partijen die bij het bouwproces zijn betrokken werken vanuit één BIM model. Dat heeft als direct voordeel dat het bouwproces sterk wordt vereenvoudigd, de kansen op faalkosten worden gereduceerd en het proces aanzienlijk efficiënter wordt uitgevoerd.

Kwaliteit

TimmerSelekt Doornenbal levert hoogwaardige kwaliteit afgeschilderde en beglaasde kozijnen, met hoogwaardige verfsystemen. Deze verfsystemen gaan zelfs zo ver dat de kozijnen 15 jaar schildervrij zijn!

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

4 sterren

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

TimmerSelekt Doornenbal B.V.
Bobinestraat 5
3903 KE Veenendaal

T. 0318 522 603

E. info@doornenbal.com
W. doornenbal.com

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.