skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek W.J.M. B.V.

Met ruim 23 jaar ervaring in de industrie heeft Timmerfabriek WJM ruime kennis van zaken. Onze gekwalificeerde mensen controleren en bewaken voortdurend het gehele proces.

Wij leveren standaard 10 jaar garantie op onze kozijnen en beglazing. Wij staan voor een periode van 6 jaar garant voor de ramen en deuren. Op het hang en sluitwerk geven wij 5 jaar garantie.

Op afspraak bent u natuurlijk welkom in onze fabriek om de voortgang te bekijken. Het is en blijft toch uw opdracht.

Precisie houtwerk, op maat gemaakt

Kozijnen, ramen en deuren in elke gewenste maatvoering. Tot de millimeter exact door onze vakmensen en geavanceerde CNC machines.

Voor zowel nieuwbouw als renovatie klussen.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op.

Houtproducten van de hoogste klasse

Onze producten worden gemaakt van hoogwaardig hardhout en/of naaldhout voorzien van het KOMO keurmerk en uitgevoerd volgens de laatste KVT, SKH en Politie Keurmerk normen.

Wilt u een product van hout waar kwaliteit voorop staat? Bel dan nu.

Renovatie specialisten

Speciaal voor de renovatiemarkt hebben wij diverse producten ontwikkeld. Deze elementen zijn geschikt voor isolatieglas met als oogpunt de uitstraling van de bestaande woning te behouden. Standaard inclusief glas en twee lagen grondverf. Optioneel met een derde voorlak laag en de beglazing gemonteerd.

Heeft u renovatie elementen nodig ? Vraag vrijblijvend offerte aan.

Zo werken wij

1. Specificaties
U levert de specificaties voor uw gewenste product, nieuwbouw of renovatie. Zo nodig kunnen wij u adviseren bij een kop koffie.

2. Offerte
Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offerte met werktekeningen. De levertijd en levercondities staan in de offerte vermeld. In dit stadium kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht. Wij passen dan de offerte en tekeningen aan.

3. Akkoord
Bij akkoord is alle informatie bij ons bekend en gaat de levertijd in. De werkvoorbereiding gaat aan de slag en de materialen worden besteld. Per e-mail ontvangt u de bevestiging met het opdrachtnummer. In dit stadium kunnen er geen wijzigingen meer plaats vinden.

4. Aan de slag
Onze gekwalificeerde mensen controleren en bewaken voortdurend het geautomatiseerde productieproces.

5. Levering
De producten zijn standaard verpakt op transportbokken en kunnen desgewenst op het werk geleverd worden (wij beschikken niet over een montage service).

Levering zoals u dat wilt

De kozijnen, ramen en deuren worden standaard van 2 lagen grondverf voorzien en dienen binnen 1 jaar te worden afgeschilderd. Grondverfkleur wit RAL 9001 of grijs RAL 7016. Desgewenst kan er nog een extra voorlak laag op eindkleur aangebracht worden waardoor het schilderwerk 5 jaar kan worden uitgesteld. Wij werken met Sikkens Rubbol WM 260 grondverf en Sikkens WF 375 voorlak. Het technisch informatieblad vind u bij downloads.

Beglazing kunnen wij los meeleveren of voor u af fabriek monteren.

Hoe werken wij in de fabriek?

1. afkorten & schaven van het hout
Alle gegevens zijn nu bekend uit de werkvoorbereiding en de productie kan van start. De afkort/schaafmachine leest de bestanden in en het hout gaat op maat gezaagd/geschaafd, van barcodestickers voorzien naar het bewerkingscentrum.

2. cnc bewerkingscentrum
Deze geavanceerde cnc machine leest de barcodestickers en gaat vervolgens het hout profileren en voorzien van infrezingen voor het hang en sluitwerk. Het product is nu gereed om in elkaar gezet te worden.

3. lijmen en in elkaar zetten
De profielen worden na controle op gebreken door onze vakmensen in elkaar gezet. De handjes komen goed van pas om de elementen netjes te prepareren voor de spuiterij.

4. spuiterij
Hier worden de elementen standaard voorzien van 2 grondlagen en optioneel een derde voorlaklaag. Het spuiten gaat handmatig, het voordeel hiervan is dat eventuele gebreken alsnog worden opgemerkt en gerepareerd.

5. afmonteren
De elementen worden in de afmontage voorzien van ijzerwaren en glas (beglazen optioneel). De laatste productcontrole vind nu plaats. De goedgekeurde elementen worden ingepakt op transportpallets klaargezet om naar het werk te gaan. Klaar!

Hieronder de productie volgorde in beeld van links naar rechts, van boven naar onder.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

Timmerfabriek W.J.M. B.V.
Nijverheidsweg 7-A,
3762 EP Soest

T. 035 603 2016

E. info@timmerfabriekwjm.nl
W. timmerfabriekwjm.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.