skip to Main Content

Dit bedrijf is momenteel (nog) niet aangesloten bij HOUT100%

Over Timmerfabriek Meijer B.V.

Veilig, duurzaam, energiezuinig en tot op de millimeter nauwkeurig. Dat is het werk van een timmerman die weet waar hij mee bezig is. Timmerfabriek Meijer B.V. uit Hilversum levert en monteert kozijnen, ramen, deuren, trappen en machinaal timmerwerk volgens de anti-inbraak normen. Vraag ons bij u binnen en houd inbrekers buiten.

Raam- en deurkozijnen

Uit het goede hout

Het klinkt haast als muziek: harmonica pui, voordeur kozijn, achterdeur kozijn en draai kiepdeur kozijn. Traditioneel met vast glas of schuine en ronde kozijnen. De timmermannen van Timmerfabriek Meijer bv plaatsen alle soorten raam- en deurkozijnen.

Deuren

Van grote klasse
Kies uit een ruim assortiment aan deuren en kozijnen. Al onze deuren zijn minimaal 56mm dik en hebben een geïntegreerde rubberen tochtafdichting (kaderprofiel). De deuren worden voorzien van een inbraakwerende meerpuntsluiting volgens weerstandsklasse 2. Een enkele deurkozijn, openslaande deuren, boerendeuren (duodeuren) en harmonicadeuren: alles kan.

Ramen

Kwaliteit op het eerste gezicht
Timmerfabriek Meijer bv heeft ook een brede keuze aan ramen Kiest u voor een compleet kozijn? Dan voeren we al onze ramen uit in minimaal 56 mm dik met een geïntegreerde rubberen tochtafdichting in het raam (kaderprofiel).

We voorzien de ramen van een inbraakwerende meerpuntsluiting van weerstandsklasse 2. We produceren en monteren enkele raamkozijnen maar ook openslaande ramen. Alle ramen worden op maat gemaakt met een omfrezing naar keuze. Onze vakman komt ook de ramen in uw bestaande kozijnen monteren, als u dat wilt.

Trappen

Dat loopt magnific

Wij produceren al 25 jaar trappen en durven onszelf dan ook deskundig te noemen. Daarom kunnen wij u altijd voorzien van een eerlijk advies voor uw specifieke situatie. Voor vragen als ‘ Wij willen graag een vaste trap naar zolder, maar gaat dat wel? ‘ of ‘ kunnen we onze trap restaureren of is een nieuwe toch gunstiger ? ‘ neemt u gewoon contact met ons op.

We monteren de trap bij u thuis volgens de vastgestelde richtlijnen. U laat alles uitvoeren door één timmerbedrijf.

Glas

Helder en hard

Al jaren leveren wij onze kozijnen inclusief glas naar keuze. Afhankelijk van de toepassing is een uitgebreide keuze mogelijk. Isolatieglas, gelaagd of gehard, helder of decoratief. Onze vakmensen plaatsen de kozijnen en het glas en werken alles tot in de puntjes af.

Onze zekerheden & producten

Timmerfabriek Meijer B.V.
Kamerlingh Onnesweg 266
1223 JR Hilversum

T. 035 683 6413

E. info@timmeijer.nl
W. timmeijer.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.