skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek Heerenveen B.V.

Machinale kozijnproductie

Bij Timmerfabriek Heerenveen hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door ons productieproces continu te verbeteren en te innoveren streven wij er naar om de markt voor te blijven. In onze fabriek produceren wij een divers aanbod van hardhouten kozijnen, geproduceerd naar uw wensen. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Innovatie & Duurzaamheid

Door continu te innoveren en verduurzamen streven wij er naar om onze kozijnen op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Door bijvoorbeeld de 820 onlangs geplaatste zonnepanelen produceren wij genoeg stroom om onze fabriek volledig te voorzien van groene stroom, hiernaast kunnen we onze eigen stroom ook gebruiken om onze nieuwe elektrische heftrucks op te laden! Bij Timmerfabriek Heerenveen maken wij enkel gebruik van verantwoord gecertificeerd hout om ontbossing tegen te gaan, ook zijn wij KOMO en FSC gecertificeerd.

Modern productieproces

Werkvoorbereiding, transport en alles wat daar tussenin zit, wij zijn continu elke stap van ons productieproces aan het doorontwikkelen en optimaliseren om zo het maximale uit onze kozijnen te halen. Zo hebben wij onlangs een tweede Conturex en een nieuwe 4-zijdige schaafmachine toegevoegd aan ons machinepark. Door onze recente uitbreiding van de fabriekshal kunnen en gaan wij in de komende jaren onze productie nog verder optimaliseren.

Persoonlijk & Klantgericht

Ongeacht hoe groot of klein, persoonlijk contact met onze klanten is voor ons van groot belang. Voor offerte aanvragen, algemene vragen en/of opmerkingen staat ons team voor u klaar tussen 07:30 en 16:15 op 0513 613 171, of stuur gerust een e-mail naar info@tfh.nl. Tot snel!

Onze zekerheden, producten & diensten

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

Timmerfabriek Heerenveen B.V.
Mangaanweg 3a
8445 PM Heerenveen

T. 0513 613 171

E. info@tfh.nl
W. timmerfabriekheerenveen.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.