skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over Timmerfabriek Groothuis

Nieuw bouwen of verbouwen? Houten gevelelementen nodig voor één woning of seriematige bouw? Een houten halfproduct of een volledig afgelakt, beglaasd en gemonteerd product inclusief montage en onderhoud? Meedenken in oplossingen en/of een passend advies? Timmerfabriek Groothuis produceert geheel aangepast aan uw wensen een houten gevelelement voor u!

Onze diensten

Bent u van plan om uw woning op te knappen of te verbouwen? Timmerfabriek Groothuis staat u, als opdrachtgever, graag bij om in nieuwbouw of renovatie kwalitatief goed en duurzaam timmerwerk te realiseren.

Wij kunnen u de gewenste houten gevelelementen leveren, maar wij kunnen ze ook voor u plaatsen en (af)monteren. Indien u dat wenst, kunnen we ze zelfs voor langere tijd onderhouden. Timmerfabriek Groothuis maakt graag in overleg met u een product dat past bij al uw eisen en esthetische wensen. Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften, die wij bij onze houten producten leveren, geven u een handvat hoe u zo lang en optimaal mogelijk van uw timmerwerk kunt genieten.

Bent u benieuwd welke houten producten Timmerfabriek Groothuis voor u kan maken? Hieronder vindt u een opsomming van onze producten:

  • Kozijnen
  • Ramen
  • Deuren (zowel binnen- als buitendeuren)
  • Schuifpuien
  • Dakkapellen
  • Trappen

Houten kozijnen: mooi, eerlijk en veilig

Onze houten producten geven u de zekerheid dat de sfeer binnen en de kou, tocht, geluid en ongewenst bezoek buiten blijft. Het is daarnaast ook veilig, comfortabel en gemakkelijk te bedienen. Het houten kozijn heeft een lange levensduur en is gemakkelijk aan te passen aan trends in kleur en eigen smaak, hoe vaak u maar wilt! Een product vervaardigd door Timmerfabriek Groothuis voldoet aan alle eisen waaronder natuurlijk ook de eisen die zijn gesteld in het Bouwbesluit ten aanzien van brandwerendheid en inbraakwerendheid.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

4 sterren

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Timmerfabriek Groothuis
Demmersdwarsweg 8
7608 RA Almelo

T. 0546 860 261
F. 0546 860 646

E. info@groothuis-tifa.nl
W. groothuis-tifa.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.