skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over Houtindustrie Amersfoort BV

Of het nu gaat om houten binnen- en buitendeuren, houten ramen, kozijnen of (schuif)puien: Houtindustrie Amersfoort levert timmerwerk op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van houtwerk dat het oorspronkelijke gevelbeeld intact houdt, en dat aan alle huidige normen van isolatie, geluidswering en inbraakpreventie voldoet.

Wij stellen hoge eisen aan gebruiksgemak, originele detaillering en uitstraling. Houtindustrie Amersfoort is een innovatieve en betrouwbare partner bij elke nieuwbouw, verbouw of renovatie. Voor zowel de professionele als particuliere markt. Kiest u voor kwaliteit? Haal dan nu meer dan honderd jaar vakmanschap in huis.

Onze producten

Wij produceren vele soorten gevelelementen, zoals schuifpuien en vouwdeurpuien, naar binnen en buiten draaiende deuren, voordeuren en binnendeuren, inhaakelementen, draaikiep-ramen, schuiframen, lawaai-stopramen en tuimelramen. Meer weten? Vraag het ons. Wij denken graag met u mee.

Onze werkwijze

Het gehele productieproces bewaken we van begin tot eind. Vanaf de bouwkundige tekening of eerste inmeting tot en met montage en nazorg. Efficiënte productielijnen met een geautomatiseerd machinepark, spuitcabines, assemblage en een afmontage-afdeling worden begeleid door timmermansogen.

Door de korte lijnen verankeren we de kwaliteit. Al meer dan veertig jaar worden alle gevelelementen in onze fabriek afgemonteerd en voorbehandeld zodat het product, voorzien van beglazing – of zelfs volledig in kleur afgespoten – schoon en onbeschadigd op de bouwplaats arriveert. Dit maakt de uiteindelijke montage voordeliger

Duurzaamheid en MVO

Vanzelfsprekend houden wij als moderne timmerfabriek rekening met de verschillende houtsoorten die door ons verwerkt worden. Al ons hout wordt duurzaam beheerd en werken wij onder het FSC certificaat. Duurzaamheid gaat bij ons verder. Zo zijn wij erkend leerbedrijf en denken wij na over hergebruik van hout en verbeterde isolatiemethoden.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

2 Sterren

Producten

Losse ramen

Kozijnen incl. ramen

HSB-elementen

Levering

Levert ook aan particulieren

Houtindustrie Amersfoort BV
Textielweg 9
3812 RV Amersfoort

T. 033 461 2241

E. info@hiamersfoort.nl
W. houtindustrie-amersfoort.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.