skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over Ebbers Kozijnen B.V.

Ebbers Kozijnen produceert houten en kunststof kozijnen en gevelelementen. Door de ervaring die we in 185 jaar hebben opgebouwd, ons geavanceerde machinepark én de vakkundigheid van onze mensen, kunt u rekenen op buitenkozijnen, binnenkozijnen en hefschuifpuien van topkwaliteit.

Vakmanschap sinds 1834

Ebbers Kozijnen bestaat al bijna 190 jaar. Daar zijn we best trots op. Al die tijd hebben vakmanschap, oog voor detail en de durf om te investeren centraal gestaan. Inmiddels staat de zesde generatie Ebbers aan het roer.

Snel, wendbaar en flexibel

Dankzij onze lean werkwijze stemmen we onze producties constant af op wat voor u het meest urgent is. Zo heeft u geen onnodige voorraden op de bouwplaats en kunnen de bouwers sneller en efficiënter werken.

Duurzaamheid

Over de effecten van onze activiteiten op mens en milieu denken wij goed na. Zowel product als proces komen hierbij aan bod. En als zesde generatie in ons familiebedrijf kunnen we best iets vertellen over duurzaam ondernemen.

Onze producten

Ebbers Kozijnen produceert ook kunststof kozijnen. Een waardevolle aanvulling op het productiemateriaal waarmee we groot zijn geworden: hout. Het aandeel van houten kozijnen in Nederland is nog altijd zo’n 40%. En daar zijn goede redenen voor:

Goed isolerend

De natuur biedt unieke materies. Zo heeft hout een celstructuur die warmte ín de woning houdt en koude lucht van buiten tegenhoudt. Daarnaast zorgen we met onze verregaande afmontage voor perfecte bouwkundige aansluitingen en waterdichte verbindingen.

Duurzaam karakter

Houten kozijnen zijn duurzaam in zowel herkomst als levensduur. Het hout dat wij verwerken komt uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast is hout relatief eenvoudig te repareren zonder dat het complete kozijn moet worden vervangen. En na verloop van tijd kan een houten kozijn opnieuw geschilderd worden als smaken veranderen. Ook die factoren dragen bij aan de levensduur van houten kozijnen.

Fraaie uitstraling

Laten we eerlijk zijn: sommige panden en bouwstijlen kunnen niet zonder hout. Daarin moet je hout zien én voelen. Ook biedt hout een ongeëvenaarde ontwerpvrijheid. Geraffineerde details en kenmerken in kozijnen geven klassieke, maar juist ook moderne panden een eigen, unieke uitstraling.

Wij maken:

  • buitenkozijnen
  • binnenkozijnen
  • hefschuifpuien

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

2 Sterren

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

Ebbers Kozijnen B.V.
Kampstraat 11
7075 AA Etten

T. 0315 323 560

E. info@ebberskozijnen.nl
W. ebberskozijnen.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.