skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Drijfhout’s Timmerfabriek BV

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar specialist in houten kozijnen, deuren en trappen. In 1938 zag onze timmerfabriek het levenslicht in Idskenhuizen in Friesland. Inmiddels gevestigd in Joure waar we dagelijks werken in opdracht van bedrijven, vooral bouwbedrijven en onderhouds- en timmerbedrijven. Uiteraard bent u als nieuwe klant altijd welkom bij ons.

Uw houten deur, houten kozijn of houten trap maken we voor u op maat, maar ook deuren, kozijnen en trappen in standaardmaten kunnen we leveren. Drijfhout’s Timmerfabriek is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Timmerfabrikanten (NBvT). Dat betekent gegarandeerde kwaliteit. Zekerheid dus.

Waarom kiezen voor Drijfhout’s Timmerfabriek? Wij geloven dat Drijfhout’s Timmerfabriek zich onderscheidt met het leveren van premium kwaliteit waarop u kunt bouwen. Ambacht, vakmanschap en historie bewijzen daarin doorlopend hun waarde. Verder is het voor onze specialisten iedere dag een passie om de stap van papier naar praktijk te maken en duurzame maatoplossingen te bieden die staan als een huis.

De binnenzijde van het kozijn bestaat uit één of meer vakken welke ingevuld worden met ramen, deuren, panelen, vast glas of een combinatie hiervan. We onderscheiden de hoofdgroepen binnensponningen en buitensponningen. In beide groepen kunnen de vakvullingen op verschillende manieren worden toegepast. Laat u door ons adviseren op dit gebied.

Houten kozijnen

U staat er vermoedelijk niet bij stil, maar houten kozijnen bepalen het gezicht van een woning. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, gerenoveerd huis of monumentaal pand: het juiste raam en de juiste deurkozijnen maken het helemaal af.

Houten kozijnen geven uw woning aanzicht

De meest gebruikte houtsoort voor een houten kozijn is meranti. Maar ook met bijvoorbeeld mahonie, oregon pine, iroko, afromosia en red cedar vervaardigt Drijfhout’s Timmerfabriek houten kozijnen van hoge kwaliteit. Uw persoonlijke wensen zijn daarbij onze leidraad. Wilt u een houten kozijn met roeden (plakroeden of echte roeden), panelen of draaibare delen (ramen en deuren)? Wij maken het voor u en zetten de kozijnen standaard in een grondverf van een kleur naar uw keuze. Hieronder bieden wij u de mogelijkheid meer informatie over het houtsoort en de prijs aan te vragen.

  • Mahonie kozijnen
  • Meranti kozijnen
  • Afromosia kozijnen
  • Oregon pine kozijnen
  • Iroko kozijnen
  • Finti kozijnen

Houten deuren

Houten binnendeuren, houten buitendeuren, schuurdeuren, openslaande tuindeuren, puien: deuren zijn visitekaartjes van uw woning.

Houten deuren nodigen uit

Uitnodigend voor visite of klanten vervolmaken houten deuren uw interieur. Wilt u ook trots zijn op uw houten deur op maat? Onze deur staat altijd voor u open. Drijfhout’s Timmerfabriek inspireert u met voorbeeldschetsen en -foto’s van een scala aan houten deuren van verschillende soorten en maten, waarna wij de deur van uw dromen maken.

Houten binnendeuren, houten buitendeuren en meer

Drijfhout’s Timmerfabriek wijst u de weg in het overweldigende aanbod van houten deuren op maat. Wenst u een binnendeur of buitendeur met panelen, openslaande tuindeuren met stapeldorpels of schuurdeuren met verticale schroten? Of een duodeur, een deur die boven en onder apart open en dicht kan? Vakkundig timmeren wij uw deur, naar uw wens in een dikte van 40 t/m 76 mm. Wij voorzien deze van HMB-meerpuntsluitingen en zetten de deur alvast voor u in de grondverf.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Drijfhout’s Timmerfabriek BV
Produksjewei 3
8501 XD Joure

T. 0513 431 362

E. info@timmerfabriekdrijfhout.nl
W. timmerfabriekdrijfhout.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.