fbpx
skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over de Vries Houtbewerking

Wij zijn De Vries Houtbewerking uit Oostzaan. Liefhebbers van hout en renovatiewerk in Amsterdam en omstreken. Onze zestien medewerkers vormen een hecht team van houtbewerkers en timmerlieden. Allemaal mensen die uit hetzelfde hout zijn gesneden: we werken met oog voor detail, veel vakmanschap en liefde voor het product. Samen maken wij in opdracht onder meer ramen, deuren, kozijnen en trappen. En daar zijn we trots op!

Noem ons gerust een modern familiebedrijf met historie. De dagelijkse leiding van De Vries Houtbewerking is in handen van de broers Herbert en Barthold de Vries, de derde generatie binnen ons florerende familiebedrijf.

Na de tweede wereldoorlog begint opa De Vries een bouw- en timmerbedrijf. In 2005 besluiten we ons te specialiseren in renovatiewerk in Amsterdam en omgeving. En met succes: De Vries Houtbewerking is gegroeid van acht naar zestien medewerkers, onze orderportefeuille is goed gevuld en onze klanten zijn tevreden.

In 2013 hebben we onze intrek genomen in een nieuw onderkomen van 1200 vierkante meter aan Skoon in Oostzaan. Hier bevindt zich ons kantoor, de moderne timmerfabriek annex werkplaats en verwachten we eind 2015 een showroom. Onze werkplaats biedt ruimte aan moderne, computergestuurde machines, de mogelijkheid voor ambachtelijk handwerk en de afwerking van producten. Zodra u bij ons binnenstapt, ruikt en ziet u dat we nog steeds werken met een authentiek natuurproduct. Daar worden wij elke dag weer heel erg blij van.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Niet aangesloten bij HOUT100%

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

De Vries Houtbewerking
Skoon 4,
1511 HV Oostzaan

T. 075 – 6840001

E. info@devrieshoutbewerking.nl
W. devrieshoutbewerking.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.