skip to Main Content

Dit bedrijf is momenteel (nog) niet aangesloten bij HOUT100%

Over Timmerfabriek Bluemink

Bluemink is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, ramen, deuren en trappen. Dit doen wij in onze vestigingen in Wilnis en Maarssen. In Maarssen worden de gevelkozijnen, ramen en deuren gemaakt volgens de KVT-details. Ook is het mogelijk om de kozijnen snel te leveren volgens onze 72-uur procedure.

Kozijnen, ramen en deuren

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kozijnen voorzien van ramen, deuren, hefschuifdeuren, glas vakken en panelen, losse ramen en deuren. Ook voor ronde kozijnen, kozijnen met een toog of schuine zijdes kunt u bij ons terecht, deze worden gemaakt in onze vestiging in Wilnis. De kozijnen, ramen en deuren kunnen voorzien worden van een extra profilering voor een mooie klassieke uitstraling. De kozijnen worden voorzien van het benodigde hang- en sluitwerk en beslag dat voldoet aan WK2 en p.k.v.w. Ook kunt u bij ons terecht voor luiken, trappen of lijstwerk…Als het maar van hout is!

Inmiddels zijn we al 10 jaar FSC®-gecertificeerd, vraag naar onze FSC-gecertificeerde producten. Ons licentienummer is FSC-C016391. Ook is het mogelijk om kozijnen en trappen snel te leveren volgens onze 72-uur service.

Trappen

Naast het maken van kozijnen, deuren en ramen zijn wij reeds jarenlang gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte houten trappen. Voor onze trappen geldt ook het motto “Als het maar van hout is” Bijzondere houtsoorten als noten, eiken, essen of beuken zijn ons niet onbekend. Maar ook voor een “gewone” vuren houten trap, of van merbau of mahonie kunt u bij ons terecht.

Met de kennis van onze ervaren trappenmakers en de hulp van onze CNC gestuurde machine kunnen wij elke trap voor u maken.

Voor een persoonlijk advies, of het inmeten van uw trap bent u bij ons aan het juiste adres.

Duurzaamheid

Sinds 2008 zijn wij een FSC®-gecertificeerd bedrijf. Wij maken deel uit van een FSC-groepscertificaat, FSC-C016391. Het FSC-certificaat nummer van Bluemink Kozijnen Maarssen B.V. is SCS-COC-000652. dat wil zeggen dat wij onderdeel zijn van de handelsketen (Chain of Custody) van FSC. Op deze manier wordt FSC gekeurd hout gevolgd tot aan het eindproduct, zodat het gegarandeerd uit een verantwoord beheerd bos komt. Door FSC-gecertificeerde producten te kopen en te verwerken, draagt u direct bij aan de bescherming van onze bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u op deze wijze het bos economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft. Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten.

Op zich zijn houten kozijnen en trappen al duurzame producten omdat hout CO2 neutraal is, daarnaast is de CO2 impact voor ons bedrijf zeer gunstig, doordat we voor een groot deel in eigen stroom voorzien d.m.v. 450 zonnepanelen. De werkplaats en spuiterij worden verwarmd door onze eigen houtmot stookinstallatie.

Zekerheden

Niet aangesloten bij HOUT100%

Producten

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Bluemink Kozijnen Noordwijk B.V.
Keyserswey 15,
2201 CW Noordwijk

T. 071 361 0063

E. contact@bluemink.nu
W. moeskops.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.