skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over ADS groep

ADS Groep is dé solide bouwpartner voor de publieke sector. Door ons onderscheidende vakmanschap en jarenlange ervaring zetten we ons in voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de watersector. Samen met u richten we ons op succesvolle en plezierige samenwerkingen voor de publieke zaak.

ADS GROEP Bouw als hoofdaannemer

Als hoofdaannemer realiseren, renoveren en transformeren we diverse utiliteitsgebouwen, waaronder schoolgebouwen, zorggebouwen, brandweerkazernes, gemeentehuizen en theatergebouwen. Hoewel we dit voornamelijk doen onder UAV en UAV-GC contracten, ontwikkelen we ons ook steeds meer tot de adviserende bouwpartner die binnen geïntegreerde contracten deel uitmaakt van vernieuwende samenwerkingsvormen.

ADS GROEP Bouw als onderaannemer

We zetten onze kennis en kunde niet alleen in als hoofdaannemer. Door het hele land betrekken grote aannemers ons bij omvangrijke projecten waar wij als onderaannemer meerwaarde leveren. Vaak in combinatie met onze afdeling ADS Groep Toelevering Bouw.

ADS GROEP Bouw als leverancier

Van oudsher is ADS Groep een echte maakpartij en we zetten onze jarenlange ervaring dan ook graag in als toeleverancier. We leveren projectmatig maatwerk onder uw eigen naam en merk, maar we leveren en monteren ook diverse prefab-oplossingen waaronder dak, vloer- en gevelconstructies. In onze eigen productiefaciliteit in Goor hebben we alle ruimte om de door u, of samen met u ontwikkelde concepten uit te voeren.

Markten

Bij ADS Groep Bouw realiseren, renoveren en transformeren we gebouwen voor de publieke sector. Daarbij staat één ding voorop: uiteindelijk gaat het niet alleen om de stenen en de constructies, maar vooral ook om de bewoners en andere gebruikers. Door in elke situatie samen met onze opdrachtgevers een passende oplossing te bieden, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  • Wij realiseren, renoveren en transformeren gebouwen voor de publieke sector.
  • Wij denken mee in maatwerkoplossingen.
  • Door intensieve samenwerking en goede communicatie realiseren wij complexe projecten.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

2 Sterren

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

ADS groep
Nieuwenkampsmaten 8
7472 DE Goor

T. 0547 286 386

E. info@adsgroep.nl
W. adsgroep.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.